Havefesten / Jacob Dinesen - Solo

Den Grønne bag Nyborg Slot 1, Nyborg

fre 21 aug 2020 20:00

Siden 2017, hvor Jacob Dinesen nærmest fra den ene dag til den anden, blev en vaskeægte verdensstjerne på dansk grund, har han og bandet udgivet albums, og turneret næsten uafbrudt. Det er med tiden blevet til flere hundrede koncerter, på festivaler, i arenaer og på landets spillesteder. Men før tiden med radiohits og store lastbilproduktioner spillede Jacob Dinesen faktisk enormt mange solokoncerter.

I sommeren 2020 kan man for første gang i mange år igen opleve Jacob spille nogle ganske få helt eksklusivt udvalgte solokoncerter.

Jacob Dinesen har for længst etableret sig som en langtidsholdbar artist. Normalvis er han  godt bakket op af sit uhyggeligt velspillende band og sit kæmpestore publikum, men i denne tid, hvor Coronaen hærger landet, og hvor vi skal forsamles hvert for sig, har Jacob valgt at tage på en lille eksklusiv tur bare med sig selv og sin guitar.

Fans over hele landet kan glæde sig til nogle helt eksklusive sommerkoncerter med en ekstraordinær intensitet, nærvær og spilleglæde, når Jacob Dinesen tager på tour i sommeren 2020.

Ingen aldersbegrænsing

Vi har i øjeblikket ikke nogen ledige billetter til dette arrangement, men bliv ved med at prøve da vi håber at få flere tilgængelige snart.

Sikker, online billetbestilling leveret af
Billetshop

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger