Michael Falch & Lis Sørensen

Den Grønne bag Nyborg Slot, Nyborg

lør 19 jun 2021 17:00

Glæd dig til en ægte dansk sommer aften, når to af 80ernes mest succesfulde navne indtager Den Grønne bag bag Nyborg Slot med et brag af en koncert.

Michael Falch har det seneste årti gennemgået en enestående opblomstring, kunstnerisk såvel som kommercielt. Han har ikke tilladt rusten at få ro, efter at coronaen udsatte hans store reunion-turné med MALURT. Det nye solo album “Forår i brystet” udkom 9. oktober - hans smukkeste nogensinde kalder pressen og publikum det, og med DÉT BAND omkring sig tager han foråret med sig og drager på landevejen til sommer. Hans tour går forbi Nyborg og Den Grønne som han sammen med Lis Sørensen vil rocke igennem Lørdag d. 19. Juni.

Michael Falch har siden 1977 indtaget de danske scener og med masser af udsolgte solo- og band koncerter har publikum taget ham til sig som en af de mest populære sangere i landet.
Med hits som “Mød mig i mørket”, “Den eneste i verden”, “I et land uden høje bjerge”, “Superlove” og “De vildeste fugle” bliver aftenen i Nyborg ikke bedre. Udover de store hits, vil publikum kunne glæde sig til, at høre sangene fra det nye album, som bl.a. er nomineret til Steppeulve prisen samt udråbt af musikmagasinet GAFFA som et af de bedste albums i 2020. Albummet er produceret af guitaristen Lars Skjærbæk som også vil kunne opleves i DÉT BAND og som tidligere har spillet med danske kunstnere som Signe Svendsen, Tim Christensen, Peter Belli, Poul Krebs og mange flere.
_______________________________
LIS SØRENSEN
I januar 2020 leverede Lis sammen med sit fantastiske band en smuk og totalt udsolgt koncert i KinoVino. Nu kommer nu igen...

Efter en stor succes i ’Toppen af Poppen’ og en arena- og sommer turné med AnneSanneLis vender Lis Sørensen nu tilbage til scenen med hendes eget stærke orkestre som består af Jonas Krag, Mikkel Riber, Steen Rasmussen og Mads Michelsen.

Lis Sørensens imponerende repertoire byder på en perlerække af hits fra 4 årtier samt nye forrygende numre. Med en sprællevende samling af sange står Lis Sørensen skarpt i nutiden og formidler fortidens hits, ’Fuld af Nattens Stjerner’, ’Tæt på Ækvator’, ’Mine Øjne De Skal Se’ og mange flere, med en naturlig elegance, som uden tvivl vidner om hendes egen kærlighed til repertoiret.

Her er virkelig en sangerinde, som skiller sig ud, og hvis erfaring og passion skinner igennem på hver en scene, som spænder fra KinoVino til Det Kgl. Teater.
Med sin varme og stærke vokal i centrum, favner Lis Sørensen et større og større publikum, og en aften i hendes selskab er både en rejse ned ad memory lane, og en energisk væren i øjeblikket.

Det bliver helt sikkert en aften, hvor de store hits bliver kastet ud over scenekanten.

Ingen aldersbegrænsning

Dette arrangement har fundet sted

Sikker, online billetbestilling leveret af
Billetshop

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger