Niels Krøjgaard - Psykologisk entertainment

Kino Vino, Nyborg

tor 08 okt 2020 19:00

Få en aldeles unik og fascinerende oplevelse! Du bliver ikke blot udfordret intellektuelt, glemmer tid og sted i en åndeløs spænding, men vil med garanti også få stof til eftertanke lang tid efter showet.
Forestil dig en tryllekunstner uden rekvisitter, som hverken bruger kort, mønter, duer eller mystiske kasser. I stedet er Niels i stand til at tale til vores underbevidsthed og styre vores tanker og handlinger.
Illusionerne foregår i sindet, hvilket gør dem meget stærkere end almindelige tryllerier. Niels fanger signaler i dit kropssprog, du ikke var klar over du udsendte. Han tolker signalerne og ved præcist, hvilke tanker i dit sind, der har frembragt dem. Lyver du, bliver du afsløret.

Niels kan også forudse vores reaktioner i en given situation. Du tror du agerer selvstændigt, men du er styret af Niels. Det virker uforklarligt og nærmest overnaturligt, men alting har en forklaring. I de forkerte hænder er Niels’ teknikker skræmmende manipulerende.
Men i showet anvender han teknikkerne som et underholdende element og til at give sit publikum et unikt indblik i hjernens uanede muligheder. Tilsat humor, ping-pong med publikum og en god portion charme er showet en særdeles anderledes underholdende oplevelse.

Ingen aldersbegrænsing

Dette arrangement har fundet sted

Sikker, online billetbestilling leveret af
Billetshop

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger