Rugsted & Kreutzfeldt - 40 års jubilæum

Kino Vino, Nyborg

fre 02 okt 2020 20:00

"Rugsted & Kreutzfeldt 40 års jubilæumsshow” turne.

I 2019 er det 40 år siden duoen udgav 1’eren. Det fejres med to eksklusive liveturnéer i 2019 og 2020.

Det er et trofast publikum, der står bag Rugsted & Kreutzfeldt – deres gensynsglæde er stor ved hver koncert, når den veloplagte duo, bakket op af et fantastisk og velspillende orkester, til alles begejstring leverer et miks af gamle kendinge og nye numre – alle med den velkendte Rugsted Kreutzfeldt -sound.

Det musikalske makkerpar har siden gendannelsen i 2006 spillet alt fra mindre akustiske koncerter til store festivaler. Overalt er duoen blevet mødt med glade koncertgængere, fællessang og stor gensynsglæde.

Når Rugsted Kreutzfeldt tager på turné består repertoiret af bagkataloget, samt nogle af de nye sange fra “Sange vi skrev til andre”, samt små anekdoter behind the songs. Publikum kan glæde sig til en spændende musikalsk rejse og et veloplagt band med fuld tryk på.

Rugsted og Kreutzfeldt’s mange kendte hits de har skrevet til andre kunstnere, men ikke selv før har indspillet bliver leveret i et flot bonussæt, der lægges oveni puljen med de gamle hits, som publikum kan glæde sig til at høre til hver koncert.
 

Ingen aldersbegrænsning

Dette arrangement har fundet sted

Sikker, online billetbestilling leveret af
Billetshop

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger