Steen Jørgensen

Kino Vino, Nyborg

fre 29 nov 2019 20:00

Gaffa’s Jan Opstrup Poulsen kvitterede med 5 stjerner og overskriften: ”Som iskrystaller. Stærke og overrumplende fortolkninger fra dansk rockikon.”
Det er en mand, som færdes ubesværet i musikhistorien, der nu sender sin solodebut på gaden.

Sort Sols Steen Jørgensen har ikke bare været en drivende kraft i dansk musik gennem fem årtier; han har også fortæret store sangskrivere med stor appetit.
Sammen med en stjernebesætning af musikere – herunder guitaristen Rune Kjeldsen, bassisten AC og Kasper Winding – har han nu været i Abbey Road-studierne for at give sine egne intense og modige tolkninger af navne som Dylan, Young, Cohen, Joy Division og Kraftwerk.

"Vi vidste, at vi her havde fat i nogle næsten hellige sange, så vi havde lyst til, at give dem vores aftryk. Som sanger var min tilgang at være så spontan som mulig.
Ikke tænke fortolkningen for meget igennem, men bare slå til. Derfor er der også en del første- og anden takes på pladen. Der er tit en umiddelbarhed ved de første takes. En hudløshed og en nøgenhed, som jeg godt kan lide. Det her er et søgende projekt, der afspejler mit musikliv og hylder nogle sange jeg elsker", siger Steen Jørgensen.
Foruden karrieren som frontmand for de absolut levende legender i Sort Sol har Jørgensen kørt det succesfulde sideprojekt Ginman/Jørgensen, og han har optrådt i diverse film og teaterstykker.
’Standards for Living’ havde release d. 11. november 2018.

Det bliver en intens aften med en af de største danske sangere, som indtager KinoVino.
 

Ingen aldersbegrænsning

Dette arrangement har fundet sted

Sikker, online billetbestilling leveret af
Billetshop

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger